Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1441395

GlukoDockA mobiltelefon használata életünk minden területére kiterjed. Ha a diabetes, vagy a vércukor ellenőrzés szavakra keresünk telefonunk alkalmazások keresésére szolgáló felületén, számos ingyenes és fizetős applikációt találunk. Ezek többsége egyelőre a vércukor-eredmények manuális naplózását igényli, van azonban már olyan készülék is, amely hozzákapcsolható a telefonhoz és online továbbítja az akkor éppen mért eredményt.


Egyelőre még többségben vannak az angol nyelvű alkalmazások. Rövid szemle az óriási választékból:

  • ACCU-CHEK® Connect App
  • Blood Glucose Tracker
  • Cukorbetegség - glükóz Napló
  • Cukorbetegség Diéta
  • Diabetes: M
  • GlucoDock Vércukormérő

ACCU-CHEK® Connect App
Az első, - FDA által is elfogadott - olyan alkalmazás, ami inzulin tanácsokat ad. A szolgáltatás az orvos által aktiválható, segítségével a vércukorszintben bekövetkező visszatérő változásokat (melyről grafikon is készül) figyelemmel kísérhetjük és meg is oszthatjuk.

Blood Glucose Tracker
A Vércukor Tracker Android telefonon, vagy tabletten elemzi a vércukorszintet.

Cukorbetegség - glükóz Napló
Az alkalmazás nyomon követi és elemzi a vércukorszinttel kapcsolatos kulcsfontosságú adatokat, amelyeket azután lehet szerkeszteni, interaktív grafikonokkal ábrázolni, illetve az adatokat e-mailben elküldeni az orvosnak! A legjobb asszisztens cukorbetegeknek!

Cukorbetegség Diéta
Diabetes vizsgálat tracker log -  ingyenesen letölthető egészségügyi alkalmazás. Önértékelési tesztet tartalmaz, amely a cukorbetegség főbb tünetei kapcsán feltett különböző kérdésekkel és az azokra adott válaszokkal különösen 2 típusú diabetes korai felismerésére, azonosítására alkalmas, így megelőzhetőek, lassíthatóak a legyengítő hosszú távú szövődmények.
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen nyomon lehessen követni minden változást, amely a cukorbeteg kezeléséhez szükséges.

Diabetes: M
Célja, hogy az intelligens telefon segítségével segítse a cukorbetegek kezelését, így a betegek hatékonyabban tudják cukorbetegségüket saját, illetve orvosuk ellenőrzése alatt tartani. Az alkalmazás nyomon követi szinte minden szempontból a cukorbetegség kezelésére vonatkozó adatokat, és részletes jelentéseket, grafikonokat és statisztikákat oszt meg e-mailben a felügyeletet ellátó orvossal.

GlucoDock Vércukormérő
Nemcsak a mért adatok manuális rögzítésére alkalmas, hanem - méretét illetően, mint egy kisebb méretű gyufásdoboz, - iPhone, iPad készülékekhez csatlakoztatható maga a vércukormérő szerkezet. A mérési eredmények, - a VitaDock+ applikációban is - elmenthetők, a statisztikai adatok - a használat kezdetéig visszamenőleg - bármilyen formátumban, akár grafikusan is lekérdezhetőek, a riport e-mailben elküldhető az orvosnak. A saját használaton túlmenően még 3 felhasználó adatát tudja kezelni. Magyar nyelvű menürendszer és használati utasítás!

Az összeállítást készítette: Offenbeckné dr. Sólyi Ilona – helpNeT Iroda Kft.

Header Pic
left unten right unten