Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1455650

hunyadi_janos_gyogyviz2.jpgAz 1863 óta ismert Hunyadi János gyógyvíz két fő alkotója a glaubersó és keserűsó. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat és leoldja a baktériumokat, gyulladásos váladékot, s tovább viszi magával és eltávolítja a széklettel. A bél tisztításának eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak.

HÁRSVIRÁG (Tilia cordata v. parvifolia) Az illatos hársfavirágot hatóanyag-tartalmuk szempontjából orvosi és ipari felhasználású fajtákra osztják. A meghűléses megbetegedések megelőzésére alkalmas szerek közé soroljuk. A hársfatea köhögés ellen is jól bevált.

Kamillavirág tea filteres 25x1,2g A kamillavirág tea gyulladáscsökkentő, görcsoldó, idegnyugtató, gyomor-, bél-, hólyag- és epezavarokra, szemgyulladás ellen, borogatásra, arc- és hajápolásra, inhalálásra, sebkezelésnél eredményesen alkalmazható. A kamilla legismertebb gyógynövényünk,sokrétű gyógyhatása közismert.

Pannonhalmi laudes tea megfázásra

A laudes a bencések reggeli imája. A hideg reggeleken ezzel a teakeverékkel vértezték fel magukat a szerzetesek meghűlés ellen. Különösen megfázásos időszakban ajánlott a fogyasztása, mert alkalmas a meghűléses betegségek megelőzésére és a meghűlés tüneteinek enyhítésére, valamint a szervezet általános állapotának javítására, roborálására.

Mályvatea

A 100%-ban természetes alapanyagokból készült Mályva testsúlycsökkentő tea természetes és kíméletes fogyasztószer. A fodrosmályva (Malva verticellata) hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, ami számos betegség okozója és rengeteg energiát von el a szervezettől. Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása. A koffeinmentes gyógytea a szervezetet kiegyensúlyozottá és harmonikussá teszi. Méregtelenítő hatása révén segíti az egészség megőrzését. 

Header Pic
left unten right unten