Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1416650

Mályvatea A 100%-ban természetes alapanyagokból készült Mályva testsúlycsökkentő tea természetes és kíméletes fogyasztószer. A fodrosmályva (Malva verticellata) hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést, ami számos betegség okozója és rengeteg energiát von el a szervezettől.

  Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása. A koffeinmentes gyógytea a szervezetet kiegyensúlyozottá és harmonikussá teszi. Méregtelenítő hatása révén segíti az egészség megőrzését. 

 

Fogyókúrás tea elkészítése:

egy teafiltert 2 dl vízzel leforrázzuk és 10 percig lefedve állni hagyjuk. Langyosan fogyasztható, étkezés után az esti órákban. Minden tea elkészítéséhez új filtert használjon! Naponta egy, szükség esetén kettő filter tea elfogyasztása javasolt. A kívánt súlycsökkenés elérésekor a mennyiség mérséklése ajánlatos, mellyel továbbiakban az elért testsúly szinten tartható! A túlzott teafogyasztás nem eredményez nagyobb fogyást!

Dr.Chen

Header Pic
left unten right unten