Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1416629

Revalid revitalizáló sampon A haj két fő része a hajgyökér és a hajszál. A hajgyökér körül található a hajhagyma, mely a haj szilárd vázát, a keratint termeli. A keratin 18 féle proteinből (aminósav) áll, melyek közül kiemelkedő fontosságú a kéntartalmú cisztin, mely hajunk rugalmasságát biztosítja. Kémiai kötései könnyen felnyílnak, melyek a hajszerkezet különböző problémáit okozhatják.A hajmosás nemcsak egyszerű hajtisztítást és alkalmi csillogást jelent! A Revalid® revitalizáló sampon annyival több az egyszerű samponoknál, amennyivel egy ízletes reformétel több a gyorséttermi társánál: alapos, tápláló, egészséges és természetes!

A speciális proteineknek (17 aminosav), a növényi olajoknak, és a korpakivonatnak köszönhetően a Revalid® sampon a hétköznapi hajmosásból egy komplett, egészséges hajkezelést varázsol!

 

Hajwellness a mindennapokban

A Revalid® sampon, amely különösen előnyös a károsodott és száraz haj számára gyengéden ápolja és erősíti a hajstruktúrát, javítja a keratin szerkezetét és visszaadja a fejbőr természetes olajtartalmát. A Revalid® revitalizáló sampon azonban az egészséges hajra is ajánlott: hatékonyan megőrzi a haj és a bőr egészségét, vitalitását

 

Forrás: Revalid  

Header Pic
left unten right unten