Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1415503

Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsalád A Lactacyd Femina intim higiéniás termékcsalád tagjai tejsavat, a test természetes hidratáló anyagát tartalmazzák, és hozzájárulnak a női intim testrészek mindennapi védelméhez. A Lactacyd Femina nem csupán tisztít, hanem mindennapos intim védelmet is nyújt kisebb irritációk és fertőzések ellen.

A Lactacyd Femina intim mosakodógél, intim mosakodóhab (új!) és intim tisztasági kendő formájában is kapható, a termékek megvásárolhatók a patikákban, hypermarketekben és drogériákban. 

A Lactacyd Femina először 1958-ban jelent meg a piacon Európában, és azóta is biztonságosan használják. A terméket a GlaxoSmithKline, a világ egyik vezető gyógyszer- és egészségvédelmi termékeket gyártó cége forgalmazza.  

 

Lactacyd Femina - intim mosakodógél - Kíméletes, hogy minden nap használhasd az intim testrészek védelmére.


A Lactacyd Femina intim mosakodógél egy szappanmentes, speciálisan kialakított kímélő termék mindennapi használatra. A mosakodógél felfrissíti az intim testrészek külső felületét, miközben tejsav tartalmánál fogva védelmet nyújt a kisebb irritáció és viszketés esetén. A Lactacyd Femina intim mosakodógél pH-értéke (pH 5.2) azonos az intim területek egészséges pH-értékével.

A Lactacyd Femina intim mosakodógélt ugyanúgy használhatod, mint a folyékony szappant vagy tusfürdőt: egy kis vízzel hígítsd fel a kezedben, majd tisztítsd meg a hüvely külső részeit. Ezt követően öblítsd le vízzel. Ne használj szappant a Lactacyd Femina-val tisztított felületen!
A Lactacyd Femina intim mosakodógél rendszeres használata elősegíti a szervezet természetes pH egyensúlyának fenntartását.

Lactacyd Femina Mousse - intim mosakodóhab - Kényeztetés az érzékeidnek


A speciális habot az intim területek gyengéd tisztítására fejlesztettük ki, amely erősiti a természetes védekezőrendszert az intim testtájakon.
A Lactacyd Femina intim mosakodóhab természetes tejsavat tartalmaz, amely segíti az intim testrészek természetes pH-értékének fenntartását, így segít megelőzni a kisebb irritációkat.
Az új, kellemes illatú Lactacyd Femina intim mosakodóhab egész napra biztosítja az ápoltságot, különösen menstruáció idején, szexuális együttlét vagy sportolás után.
Különösen gyengéd összetétele miatt mindennapos használatra ajánlott.
Használata egyszerű, a habbal tisztítsd meg a hüvely külső részeit, majd vízzel öblítsd le. Ne használj szappant, vagy tusfürdőt a Lactacyd Femina-val tisztított intim felületen!
A Lactacyd Femina intim mosakodóhab rendszeres használata elősegíti a szervezet természetes pH-értékének fenntartását.
Fiziológiás pH: 5,2

 

Lactacyd Femina - intim tisztasági kendő - Felfrissülés és védelem bárhol és bármikor


A Lactacyd Femina intim tisztasági kendő az egyedi, tejsavat tartalmazó Lactacyd Femina intim mosakodógéllel van átitatva, és sok más általános törlőkendőtől eltérően alkoholmentes. A Lactacyd Femina intim tisztasági kendő egyedülálló módon tejsavat tartalmaz (pH 5.2), mely nagy segítséget nyújthat az intim részek természetes savköpenyének megóvásában és regenerálódásában.

A Lactacyd Femina intim tisztasági kendő könnyen és gyorsan használható otthon, a munkahelyeden vagy utazás közben, sportolás után, a menstruáció időszaka alatt vagy egyszerűen akkor, amikor fokozott frissességet és védelmet kívánsz. Minden dobozban 10, tejsavat tartalmazó intim törlőkendő található, egyesével csomagolva, hogy könnyű legyen használni és ne száradjon ki.

Az új, 20 kendőt tartalmazó Lactacyd Feminát pedig praktikus, visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova, bármikor magaddal viheted.

Az intim törlőkendő használata egyszerű, elölről hátrafelé haladva töröld le a hüvely külső részeit, majd dobd el a törlőkendőt. A Lactacyd Femina intim törlőkendő biológiailag természetesen lebomló anyagokból készül.
Felfrissítik a hüvely külső részeit és védelmet nyújtanak a kellemetlen tünetek ellen.

Forrás: Lactacyd 

Header Pic
left unten right unten