Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1416642

Keralit tyukszemirto A Keralit bõrkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A bõr hámrétegének fõ terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az elõbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szõrszálban található.

Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezdõdik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszerû folyamatos keratinhártya.

Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetelõ folyadék. A készítmény bõrkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképzõ anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a bõr szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe bõrizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is.

Alkalmazásának elõnye, hogy a készítmény filmképzõ anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefüggõ filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelendõ felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.
FIGYELMEZTETÉS!

Az egészséges bõrfelületrõl a filmréteget azonnal mossa le!
Sérült vagy gyulladt bõrfelületen nem alkalmazható!
Gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó!
Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön!

Forrás: Parmaprodukt

Header Pic
left unten right unten