Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1415493

Sudocrem antiszeptikus védőkrém A Sudocrem vízlepergető alapja védőréteget képez, mely segít megakadályozni, hogy az irritáló anyagok (vizelet és széklet) érintkezzenek a bőrrel. Ezen felül a Sudocrem puhító, csillapító hatása segítheti a fájdalmas, gyulladt bőr fájdalomcsillapítását, miközben a bőr puha tapintású lesz.

A Sudocrem klinikailag kipróbált szer a pelenka alatti bőrpír kezelésére, mely segít a baba kényes bőrének fájdalomcsillapításában, gyógyításában és védelmében.

Tehát hogyan is működik?


Először is, a Sudocrem egy vízlepergető bázissal készül, mely védőbarriert képez, ezáltal segít megakadályozni, hogy az irritáló anyagok (vizelet és széklet) kontaktusba kerüljenek a bőrrel.

  • A csillapító hatás révén a fájdalmas, gyulladt bőr megnyugszik, és közben puha marad.
  • A Sudocrem enyhítheti a pelenka alatti bőrpír okozta fájdalmat és irritációt, míg a többi hatóanyag segítheti a bőr gyógyulását.
  • A Sudocrem felhasználható minden pelenkacserénél, de ne feledje, mindig csak egy vékony réteget kell felkenni, mivel egy kevés Sudocrem hatása soká-soká tart.


Az általános szabály az, hogy kis mennyiséget kell vékony rétegben felvinni. Apró, körkörös mozdulatokkal masszírozza be, amíg a Sudocrem eltűnik, és átlátszó filmréteg marad utána. Ha ez nem fedi le az egész érintett területet, vigyen fel még egy keveset. Ha azonban a terület ezután fehér marad, túl sok volt a krém.

Mindig olvassa el a címkét!

Sudocrem információ 

Header Pic
left unten right unten