Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1416635

Johnson's baby A Johnson's baby a világ egyik legnagyobb egészségügyi vállalatának, a -nak babaápolási termékcsaládja. A cég több, mint 100 éves tapasztalata és szakértelme a babaápolásban garanciát jelent Önnek a kiváló minőségre.


A Johnson & Johnson már évek óta babaápolási termékekkel támogatja a magyarországi újszülött osztályokat, így azok 94%-a Johnson's baby terméket használ az újszülöttek ápolására a kórházi tartózkodás idején.

Minden termékünk:

  • rendkívül gyengéd összetevőket tartalmaz
  • klinikailag bizonyítottan lágy
  • kíméletes tisztít és ápol, nem szárítja a bőrt


ezért már újszülött babákon is biztonsággal használható. Erre bizonyíték az is, hogy a magyarországi újszülött osztályok orvosainak *89%-a ajánlja a Johnson's baby termékeket már újszülött korban történő használatra is.


...mert senki sem ért úgy a babák nyelvén, mint a mamák és a Johnson & Johnson.


Szigorú klinikai tesztek biztosítják, hogy a Johnson's baby termékek a babák, a mamák és az egész család legnagyobb megelégedettségét szolgálják. A Johnson's baby termékeken feltüntetett jelzések is ezen tesztek eredményét jelzik.


    No More Tears® - "Nincs több könnycsepp" formula
A Johnson's baby egyedülálló védjegye. Azok a termékeink, amelyeken ezt a jelet látja (fürdetők, samponok és ápoló törlőkendő) olyan gyengédek a szemhez, akár a tiszta víz. Ez különösen az újszülöttek esetében fontos, hiszen náluk még nem alakult ki teljesen a pislogási reflex és a könnytermelés, így a nem megfelelő termék irritációt okozhat.


    Clinically proven mildness - Klinikailag tesztelt lágyság
Minden termék független bőrgyógyászok felügyeletével tesztelt az esetleges allergiás reakciók elkerülése érdekében. Csak a Johnson & Johnson követelményeknek megfelelő termék kapja meg a fenti jelet, amely biztosítja a gyengéd ápolást már újszülött kortól.


    10-szeres hidratáltság
A Johnson's baby olaj vizes bőrre kenve 10-szer több nedvességet zár a bőrbe, mint sok más testápoló vagy krém.  

Header Pic
left unten right unten