Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1415515

Visine fáradt szemre Könnyen visszazárható ampulla a fáradt, érzékeny szem intenzív revitalizálására. A környezeti stresszhatások, mint a kontaktlencse viselés okozta fáradt, megerőltetett, érzékeny szem megelőzésére és enyhítésére szolgáló nedvesítést szolgálja. Minden kontaktlencse típus esetén alkalmazható. 

 


 

Felhasználási terület

A környezeti tényezők (pl. számítógéphasználat, olvasás és autóvezetés) miatti szemszárazság előjeleire utaló szemfáradtság, megerőltetés és irritáció mérséklésére és megelőzésére szolgáló nedvesítés.

Mi a szemfáradtság?

A szemfáradtság a szemnek azt a kellemetlen tünetekkel járó érzését jelöli, amelyek gyakorta jelentkeznek egy intenzív koncentrálási időszak után. A modern élettel járó stresszhatások egyre nagyobb igénybevételnek teszik ki szemünket, aminek fájó, túlterhelt és megerőltetett szem lehet az eredménye.
Olyan tevékenységek, mint a hosszas számítógéphasználat, olvasás és autóvezetés csökkenti a pislogás gyakoriságát, ami gyakran eredményezi a szemfáradtság zavaró tüneteit.
Valóban a klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy a hosszú időn keresztül történő koncentrálás akár 66 %-kal is csökkentheti a pislogás gyakoriságát és okozhatja a szem kifáradását. Ilyen helyzetekben a nem pihentetett szemben fájdalom alakulhat ki, bár napjaink rohanó élettempója nem mindig ad lehetőséget a szem pihentetésére.
A szemfáradtság tüneteit az okozza, hogy az illető személy a klinikailag diagnosztizált szemszárazság enyhe, illetve átmeneti formáját érzékeli. Ez az állapot a szemfelszínnek a nem megfelelő összetételű vagy mennyiségű könnytermelés által okozott elégtelen nedvesítésével társul.

A kezelés előnye

A szemfáradtság enyhe tüneteinek rendszeres jelentkezése és kezeletlensége a szemszárazság sokkal problémásabb állapotának kialakulásához vezethet. A Visine fáradt szemre rendszeres alkalmazása segíthet az állapotromlás megakadályozásában.
Ha azonban a szem fertőzést kapott, bepirosodott, begyulladt vagy fáj, kérjük forduljon orvoshoz vagy szemészhez.

Hogyan hat a Visine fáradt szemre?

A Visine fáradt szemre tartalmaz egy természetes anyagot (TS-poliszacharid), mely az indiai tamarindfa magjának kivonata. A tisztított gumi kivonat nagyon hasonlít a szemfelszínt borító egészséges könnyfilm nyálka összetevőjéhez. A könnyben lévő nyálka réteget képez a szem védelmére és nedvesítésére. A Visine fáradt szemre folyékony cseppként formulált, hogy a könnyfilmet alkotó nyálkával keveredjen, és így biztosítsa az elvesztett nedvességet az azonnali frissítéshez és komfortérzethez.
Összetevők:

A 15 ml-es flakonban lévő 10 ml készítmény tartalma: 0,5% TS-poliszacharid, mannit, nátrium-dihidrogén-foszfát monohidrát, dinátrium-hidrogén-foszfát dodekahidrát, benzalkónium-klorid és tisztított víz.


Használati utasítás

 •  A szemcsepp használata előtt mindig ajánlott a kézmosás.
 •  Hajtsa hátra a fejét, majd finoman nyomjon 1-2 cseppet mindkét szembe.
 •  A cseppentést követően pislogjon hármat-négyet, így segítve a termék tökéletes eloszlását a szemen.
 •  További cseppek bejuttatása esetén egyes betegeknél a látás elhomályosulása jelentkezhet. Ez normális, és pislogás után meg kell szűnnie.
 •  Használat után jól zárja vissza a kupakot.
 •  Napi 3-4 alkalommal használja a terméket.

 

Általános figyelmeztetések

 •  Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére allergiás. Ha kellemetlen érzést vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a terméket.
 •  Ne használja együtt semmilyen más, szemre adott gyógyszerrel vagy termékkel, mert módosíthatja azok hatását.
 •  Kontaktlencse viselésekor használata nem ajánlott.
 •  Ne érintse meg a cseppentőt és ügyeljen arra is, hogy a hegye a szem felszínéhez ne érjen hozzá.
 •  Ne mossa a cseppentőt tiszítószerekkel.
 •  Ne használja a terméket, ha a tartály sérült vagy ha a zárógyűrű törött.
 •  Felbontás után 30 nappal a megmaradt terméket el kell dobni.
 •  25°C alatt tárolandó.
 •  Lenyelni tilos.
 •  A lejárati idő után ne használja a terméket.
 •  Gyermekek elől gondosan elzárandó.

 

Forrás: Bioszállító

Header Pic
left unten right unten