Header Pic Header Pic
Header Pic
 
Header Pic
Header Pic
Header Pic
Header Pic

Elérhetőségeink

kapcsolat3.jpg

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Óhegyi Web


SzimPatika

szimpatika

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerinformációk, betegség esetén nem helyettesíthetik szakember megkeresésének szükségét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg gyógyszerészét! 

Impresszum

Tulajdonos - Óhegyi Patika Kft.
1104 Budapest, Kada u. 120
Adószám: 24797379-2-42

A honlapot szerkeszti:
helpNeT Iroda Kft.
Felelős szerkesztő
Offenbeckné Dr. Sólyi Ilona


Oldallátogatások

Oldalletöltések száma: 1416606

Béres Actival C Max 300 mg C-vitaminnal

A hideg időben immunrendszerünk fokozott támadásnak van kitéve, ilyenkor jobban oda kell figyelnünk szervezetünk tápanyag ellátására. Ha tartósan a szükségletünknél kevesebb vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet juttatunk a szervezetünkbe, felborul annak belső egyensúlya, és különböző panaszok léphetnek fel (pl. fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, ingerlékenység, csökkent fizikai és szellemi tevékenység).

 

Az Actival C Max filmtabletta komplex étrend-kiegészítő multivitamin magas C-vitamin tartalommal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Összetétele megegyezik az Actival Max-éval, egyedül a C-vitamin mennyiségét növeltük meg benne.
 

Az Actival C Max magas C-vitamin tartalmú multivitamin készítmény. A C-vitamin, többek között, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. A termékben lévő egyéb hatóanyagok hozzájárulnak a szervezet megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem ellátottságához, ezáltal a jó közérzet és a teljesítőképesség fenntartásához.
 

Az Actival C Max fogyasztása elsősorban fokozott C-vitamin szükséglet esetén (pl. betegségek utáni lábadozás időszakában, dohányzás, passzív dohányzás, fogamzásgátló tabletta szedése esetén); továbbá jelentős fizikai és szellemi igénybevétel, kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. fogyókúra, szigorú diéták) esetén javasolt.

Kiszerelés: 30 és 90 darabos

Kapható: gyógyszertárakban, drogériákban és hipermarketekben

Forrás: Béres

 

Header Pic
left unten right unten